De dekens January 26 2015

Ik ben zelf de laatste tijd eerlijk gezegd nogal druk geweest met leer. Nieuwe leersoorten en fabrikanten vinden, nadenken over nieuwe modellen en materiaalcombi's, bewerkingen, etc. (daarover later meer). Zou bijna vergeten dat de geweven wollen items ook een belangrijk onderdeel zijn van Burra Burra.

Leuk om dan verrast te worden door een redactioneeltje over de Burra Burra deken in Flow magazine! Ook omdat het leuk is om "opgepikt" te worden omdat een redacteur je producten live heeft gezien en er iets mee wil, ipv een plaatsing na het zenden van een persbericht aan tientallen redacties.

Ook leuk om op een andere manier "opgepikt" te worden. Zoals me vanavond in de trein overkwam. Ik zat weg te doezelen met de grote Burra Burra tote van burel op schoot. Toen ik even opkeek vroeg de man tegenover mij heel erg enthousiast "Mevrouw, mag ik u wat vragen? Waar komt die tas vandaan?" Ik legde hem uit dat ik de tas had laten maken in Portugal. "Precies de tas die mijn vriendin leuk zou vinden en nodig heeft!". Nou, na zoveel enthousiasme schroom ik niet meer om een kaartje tevoorschijn te toveren, zodat de man ook begreep, dat het niet alleen mijn eigen tas was, maar ook mijn eigen tassenlijn. Zo mogelijk werd hij nog enthousiaster. Hij kon niet wachten om thuis de site te gaan bekijken. 

Hoe leuk is dat? Mijn energie zat weer in de pieken toen ik uiteindelijk laat thuis kwam. Heerlijk.

Morgen nog zo'n dag graag!